Stappen uitgelegd

Alle stappen op een rijtje:

Door middel van een aantal stappen begeleiden wij je van ontwerpen naar het plaatsen van je eigen keuken.

 1. Ontwerpen van uw eigen keuken met de 3d planner.

Met de 3d planner kun je direct een eigen keuken maken. De 3d planner heeft duidelijke stappen waardoor je stap voor stap en op eigen tempo je keuken wensen in kunt tekenen. Heb je al een 3d tekening van je nieuwe keuken elders gemaakt of gekregen? Dan hoef je die uiteraard niet nogmaals te maken! Je kunt hier ook een 3D tekening uploaden! Ga naar 3D keuken ontwerpen “Ik heb al een ontwerp”.

 

 1. Het downloaden van de Checklist.

Het downloaden van de checklist is een belangrijke stap bij het ontwerpen van je eigen keuken. In deze checklist kun je al je keukenwensen aangeven aan de hand van de gestelde vragen. Staat je specifieke wens niet bij de voorbeelden? Dan kun je deze specifieke wensen gewoon invullen op het formulier. Aan de hand van wat je invult op deze checklist, kunnen wij een betrouwbare offerte maken.

 

 1. Het versturen van uw keuken en de checklist!

Uw 3D ontwerp hoeft u niet te mailen, deze staat bij ons in het systeem. Zodra wij uw checklist hebben ontvangen, zullen we direct aan de slag gaan met je ontwerp! Als we vragen hebben over de ingevulde gegevens, dan nemen we telefonisch of per mail contact met u op. Hierdoor kunnen we binnen 3 dagen een offerte naar u toe sturen.

 

 1. Ontvang je offerte thuis

Nadat wij je gegevens hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met je ontwerp. Aan de hand van de gemaakte 3D tekening en de ingevulde checklist maken wij je keuken helemaal af. Binnen 3 dagen ontvangt u een offerte thuis met daarin de 3D tekening van uw ontwerp, een opsomming van jou wensen en uiteraard de prijs! Deze prijs is de exacte prijs en is daarom ook direct scherp.

 

 1. Bezoek onze keukenontwerpstudio in Kapellebrug, net over de grens in Nederland.

Aan de hand van je bezoek aan onze keuken ontwerpstudio zullen we de keuken doornemen en alle puntjes op de i zetten. U kunt in onze ontwerpstudio een deurtje kiezen en de greep. We zullen aanpassingen maken in het ontwerp waar nodig en opnieuw de prijs van uw keuken berekenen wanneer dit nodig is.

Tijdens dit bezoek zullen we je zo goed mogelijk adviseren over de gekozen opstelling, de gekozen materialen, de gekozen kleuren en alle vragen die u nog heeft beantwoorden. Na dit bezoek is je eigen keuken af! We zullen uw ontwerp dan in bestelling nemen.

 

 1. Je kunt je droomkeuken ophalen

In de offerte die je ontvangt berekenen wij geen transportkosten. De keuken wordt door onze leverancier bij ons geleverd en je kunt deze dan op ieder gewenst moment in overleg ophalen in Kapellebrug.

Tijdens je bezoek aan de keukenontwerpstudio spreek je met ons af wanneer je de keuken geleverd wenst te hebben. Houd altijd rekening met een levertijd van ten minste 6 weken.

Alles wordt in 1 keer besteld en alles wordt ook in 1 keer geleverd! Hierdoor hoef je niet te wachten op onderdelen die op dat moment niet op voorraad zijn.

Mocht u niet instaat zijn de keuken zelf te transporteren, dan kunnen wij je assistentie bieden in het transporteren van de keuken.

 

 1. Zelf plaatsen van je eigen keuken creatie concept uitleg zetten.

Je kunt na het ophalen van je keuken direct beginnen met het plaatsen van je eigen keuken.

Het is belangrijk dat je hiervoor de juiste maten hebt gemeten in je bestaande keuken en een juiste installatietekening hebt gemaakt en de nodige voorbereidingen hebt getroffen in je bestaande keuken.

Omdat een goede voorbereiding van groot belang is kunnen we je altijd de volgende assistentie bieden:

 • Assistentie bij het inmeten
 • Installatieadvies
 • Assistentie bij het plaatsen

Uw voordeel

 • Geen inmeetkosten
 • Geen transportkosten
 • Geen montagekosten
 • Geen grote showrooms
 • Geen voorraden
 • Wel een top keuken!