Over ons

Over ons

Wij zijn het product van de combinatie van jarenlange keukenexpertise en de hedendaagse online wereld. Onze keuken experts bieden u een nieuwe en unieke manier van keukens kopen in de Benelux. Dit unieke concept geeft u de online gemakken inclusief de adviezen van een echte keukenspecialist. Wij bestaan sinds begin 2015.

Garantie

Wij is aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Afhankelijk van uw keuze voor de inbouwapparatuur krijgt u 5 tot soms wel 8 jaar garantie.

Aftersales

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat uw keukenspecialist u zo snel mogelijk te hulp schiet. Ons service-traject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de branchevereniging, dus u kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week service aanvragen door hier te klikken. Na ontvangst van uw aanvraag hoort u snel van ons. Vergeet niet uw ordernummer hierbij in te vullen.